Title of a News Article

Vekiller, Türkiye'nin en büyük fabrikasını ziyaret etti

Vekiller, Türkiye'nin en büyük fabrikasını  ziyaret etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye'nin en büyük fabrikaları arasında yer alan Urfalı İş Adamı Feridun Geçgel'in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı ASTOR firmasını ziyaret etti.
Transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya çapında ülkemizi başarı ile temsil eden ASTOR firması, Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Ahmet Eşref Fakıbaba, Gülender Açanal, Şanlıurfa Vakfı Başkanı Emekli Orgeneral Kemal Alataş'ı a
ğırladı. Şanlıurfalı İş Adamı Feridun Geçgel'in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı ve çok sayıda ülkeye ihracat yapan ASTOR'un Sincan OSB'de bulunan fabrikasında gerçekleşen ziyarette; Milletvekili Gülpınar ve beraberindeki heyete firma hakkında bilgiler verildi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İş Adamı Geçgel, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve beraberindekilerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195