Title of a News Article

Viranşehir Belediyesi depremzedelere kandil simidi dağıttı

Viranşehir Belediyesi depremzedelere kandil simidi dağıttı
banner206

Viranşehir Belediyesi, Ramazan Ayı'nın müjdeleyicisi olan Berat Kandili dolayısıyla depremin büyük yıkıma yol açtığı illerin başında gelen Adıyaman’da vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Sosyal Belediyecilik kapsamında hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Viranşehir Belediyesi, her yıl kandillerde vatandaşlara ikram edilen kandil simidi geleneğini Berat Kandili'nde de sürdürdü. Viranşehir Belediyesi, bu kez Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden birisi olan Adıyaman’da da kandil simidi dağıttı. Korkunç afet olayının yaşandığı ilk günden itibaren deprem bölgesine yaptığı yardımlar ve bölgede yürütülen çalışmalara verdiği destekle yaraların sarılmasına katkı sunan Viranşehir Belediyesi ekipleri, deprem çadırlarında ve camilerde vatandaşların kandilini tebrik edip, kandil simidi ikram etti.

Viranşehir Belediyesi ekipleri, Viranşehir’de de ilçe merkezindeki cami bahçelerinde kurulan stantlarda da camiden çıkan vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Kandil geleneğinden dolayı memnuniyetini ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195