Title of a News Article

Viranşehir'de 'Asrın Felaketi' için takdir edilecek girişim!

Viranşehir'de 'Asrın Felaketi' için takdir edilecek girişim!
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Asrın felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin ardından depremzedelere destek çıkan hayırseverlere teşekkür etti.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat saat 4.17'de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açan bu felaket, Viranşehir ilçesinde de hissedildi. Depremin yaşandığı ilk andan itibaren vatandaşların yanında yer alan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Kaymakamlığı ile birlikte oluşturulan Kriz Masası ile dertlere çare oldu. Evleri zarar gören ve depremden olumsuz etkilenen vatandaşların sorun ve taleplerine anında cevap vererek takdir toplayan Başkan Ekinci, depremzedelere destek veren hayırseveri de unutmuyor. Viranşehir Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Ekinci, depremzede vatandaşların barınma ihtiyaçları için çadır üretimine başlayan esnaf ile bir araya geldi. Sanayi esnafı ve hayırsever vatandaşların ürettiği çadırları yerinde inceleyen Başkan Ekinci, kendilerine yardımlarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Başkan Ekinci, 'Asrın felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremi millet olarak hep birlikte atlatacaklarını belirterek, “Deprem bölgesindeki acil ihtiyaçlardan biri olan çadır temini konusunda cansiperane çalışan Viranşehir Sanayi Esnaflarımıza ve hayırsever hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Devlet ve millet el ele vererek vatandaşlarımızın yaralarını hep beraber saracağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195