Title of a News Article

Viranşehirli kadınlar İngilizce öğreniyor

Viranşehirli kadınlar İngilizce öğreniyor
banner206

Viranşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Kadınların yoğun ilgisinden dolayı her geçen gün farklı kurslar açmaya devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Emine Erdoğan Kadın ve Aile Destek Merkezinde açılan kurslarla eğitimden sağlığa, kültürel etkinliklerden sosyal yardımlaşmaya kadar pek çok hizmette kadınlara daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunuluyor.

Bölge sakinlerinin yaşam kalitesini artıran ve eğitim yatırımlarıyla öne çıkan Viranşehir Belediyesi, kadınların geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için açılan kurslara bir yenisini daha ekleyerek, İngilizce eğitimi vermeye başladı.

Kursa katılmak isteyen kadınların Viranşehir Belediyesi Emine Erdoğan Kadın ve Aile Destek Merkezine başvurmaları gerektiğini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ruken Olcay, açılan kursa 20 kadının başvuru da bulunduğunu ve eğitime başladıklarını söyledi.

Olcay, İngilizce kursunun açıldığı merkezde, toplumsal konulara yönelik eğitim ve sağlık alanında bilgilendirici seminerlerin de organize edildiğine dikkat çekerek, kadınları merkeze davet etti.

Her hafta Çarşamba ve Cuma günleri verilecek İngilizce kursuna Kadın Aile Merkezi kursiyerlerinin yanı sıra mahalle sakini kadınlarda yoğun ilgi gösterdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195