Title of a News Article

Yerli otomobil TOGG ile şehir turu attı...

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Şanlıurfa yollarında adeta hava atıyor. Rengiyle göz kamaştıran yerli otomobili kullanan Vali Ayhan, çok keyifli ve konforlu olduğunu söyledi.

Türkiye Yüzyılı'nın en önemli projelerinden birisi olan yerli otomobil TOGG, geçtiğimiz aylarda üretime geçti ve yollarda kullanılmaya başlandı. Hükümet tarafından birçok belediyeye ve kurumlara tahsis edilen yerli otomobillerden birtanesi de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne verildi. 63 B 2023 kırmızı renkli suv model yüzde yüz elektrikli otomobil TOGG Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılacak.

TOGG'un direksiyonuna geçen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan şehir turu attı. Oldukça havalı görünen otomobil içerisinde keyifli bir sürüş deneyimi yaşayan Vali Ayhan'a Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül eşlik etti.

Şehir turu atıldıktan sonra Valilik binasına giriş yapan Vali Ayhan, kullandığı yerli otomobil ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Hayırlı uğurlu olsun. Çok keyifliydi, çok rahat ve çok konforluydu. Araba kullanmayı severim, birçok araba kullandım ama çok net söyleyeyim; bu kadar insanın keyif aldığı, güvende hissettiği rahat bir araba hiç kullanmadım. Rabbim devletimize zeval vermesin. Türk mühendislerinin ve Türk iradesinin gücüyle başta Cumhurbaşkanımızın siyasetinde daha nice yerli ve milli üretimler yapacağımıza inancım tamdır. Çok mutlu oldum, çok gururlandım. Rabbim daim eylesin inşallah."

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195