Title of a News Article

Başkan Albayrak ilçe halkıyla kucaklaştı

Başkan Albayrak ilçe halkıyla kucaklaştı
banner206

Şanlıurfa'nın cennet köşesi Halfeti İlçe Belediye Başkanı Şeref Albayrak, güne esnaf ve vatandaş ziyaretiyle başladı. Günün ilk saatlerinden itibaren ilçeyi dolaşmaya başlayan Albayrak, esnafa bol kazançlar diledi.

Kaymakam olarak geldiği ilçede belediye başkanı olan ve ilçe halkı tarafından sevilen Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, 5 yıllık başkanlık sürecinin sonlarına doğru geliyor. Mevcut belediye başkanlarının yeniden başvuru yapmasına gerek kalmadığı için partiler devam etmek istedikleri belediye başkanlarını mevcutlar içerisinden yeniden aday gösterebiliyor.

Resim

Bununla birlikte Halfeti ilçesinde halkın gönlünde yer edinmiş olan Şeref Albayrak'ın ikinci kez belediye başkanı olarak kalmasını isteyen büyük bir çoğunluk var.

İlçeye kazandırılan birçok projenin altında imzası bulunan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini bugün de yaptı.

Güneşli bir haftaya uyanan ilçe halkıyla kucaklaşma adına sahaya inen Başkan Albayrak, esnafı tek tek dolaştı, çayını içti, sohbet etti. Alışverişe çıkan kadınlı erkekli vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen Albayrak sorunları birinci ağızdan dinledi.

X hesabından paylaşımda Albayrak, ilçe gezisiyle ilgili şunları ifade etti;

"Yeni haftanın ilk gününe güzel ve keyifli geçen #esnaf ziyaretleriyle başladık. Elimizden geldiğince hemşehrilerimizin yanında olmaya, sıkıntılarını gidermek için çabalamaya devam edeceğiz. Misafirperver esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum…"

Resim

Resim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195