Title of a News Article

Başkan Albayrak ilçedeki okulları geziyor

Başkan Albayrak ilçedeki okulları geziyor
banner206

Eğitimin Işığında Bir Araya Geldik: Okul Ziyaretlerimiz Devam Ediyor!

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ilçemizde eğitim alanındaki güçlü bağları pekiştirmek ve eğitim camiamızla bir araya gelmek amacıyla okul ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Albayrak; yeni haftaya Halfeti Anadolu Lisesi, Yunus Emre Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve Şair Nabi İlkokulunu ziyaret ederek başladı.

Başkan Albayrak, bugünkü ziyaretlerinde öğretmenler odasında eğitimcilerimizle bir araya gelerek eğitimdeki yeniliklere ve öğrencilerin başarılarına odaklanan bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde öğrencilerle de vakit geçiren Başkan Albayrak, bütün öğrencilere pırıl pırıl bir gelecek diledi.

Ziyaretleri sırasında "Öğretmenlerimizin özverisi ve öğrencilerimizin motivasyonu bizi gururlandırdı. Eğitim camiasının bir parçası olmaktan kaynaklı sorumluluklarımızı asla unutmayarak geleceğimizi aydınlatacak genç nesillerimiz için çabalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamlı ziyaretlerle, eğitimin toplumumuzdaki önemini bir kez daha vurgulayarak eğitim camiamızdaki dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Geleceğin liderleri olan öğrencilerimize ve onları yönlendiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195