Title of a News Article

Başkan Albayrak'tan belediye personeline jest...

Halfeti Belediyesi ile Hizmet-İş Başkanı Bozan İzol ve Belediye-İş Başkanı Adem Şıltak arasında Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak Halfeti Belediyesi personeline bir maaş ikramiye verilmesi için protokol imzalandı.

Başkan Albayrak yaptığı basın açıklamasında; "Kıymetli hemşehrilerimiz, bugün Şanlıurfa Hizmet-İş Sendikası Başkanı Sayın Bozan İzol ile birlikte 1 ay önce aldığımız meclis kararına istinaden Halfeti Belediyesi çalışanlarımıza birer maaş ikramiye verilmesi protokolünü gördüğünüz gibi imzalamış bulunmaktayız. Bizler her zaman, ilçemizin temizlikten ulaşıma ve diğer hizmet alanlarında ilçemizin yükünü çeken değerli mesai arkadaşlarımız için her türlü çabayı vermeye gayret ediyoruz. Bu anlamda, bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmasının onurunu ve gururunu yaşarken bunun anısına mesai arkadaşlarımıza birer maaş ikramiye verilmesini meclis kararıyla 1 ay önceki toplantımızda almıştık. Fakat burda tabii ki şunu da belirtmek istiyorum; bizler o günkü meclis toplantımıza baktığımız zaman bizim AK Parti meclis üyelerimiz bu kararı onayladı. Fakat gündeme getirilen bu ikramiyeye başka partilerden red oyu veren meclis üyeleri olmuştur.

Her zaman işçinin emekçinin yanında olduğunu iddia edenler, sol siyaseti yaptığını iddia edenler işçi kardeşlerimize, emekçi kardeşlerimize birer maaş ikramiye verilmesine red oyu vermişlerdir. Bu da tutanak altına alınmıştır. Aslında biz bu duruma şaşırmadık, çünkü ben kayyum olarak atandığımda da 4 aydır Halfeti Belediyesi’nde maaşlar ödenmiyordu. Maaşları ödemeyen zihniyetin Halfeti Belediyesi’nde çalışan emekçi kardeşlerimize 1 maaş ikramiye verilmesi onayına red vermelerine şaşırmadık! Bunu tüm Halfetili hemşehrilerimizin takdirine bırakıyorum. Biz hep Halfeti’miz için var gücümüzle çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Saygılarımı sunuyorum." dedi

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195