Title of a News Article

Halfeti doğalgaza kavuştu

Halfeti doğalgaza kavuştu
banner206

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın girişimleriyle doğalgaza kavuştu.

Halfeti’deki doğalgaz projesinde ilçeye ilk gaz düzenlenen tören ile verildi.

Vatandaşların da katıldığı törene; Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa 25. Dönem Milletvekili Mazhar Bağlı, Şanlıurfa AKSA Doğalgaz İl Müdürü Nezih Ural, AK Parti ilçe teşkilatı ve protokol üyeleri katıldı.

Doğalgaz veriliş töreninde bir konuşma yapan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ‘Yıllardır beklediğimiz, özlemini duyduğumuz doğalgaz, bugün itibariyle hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu’ dedi.

Doğalgazın Halfetili vatandaşların en büyük talebi olduğunu da bildiren Albayrak ‘Vatandaşlarımızın en büyük talebi olan doğalgazın ilçemize kazandırılması için büyük bir özveri ve kararlılıkla çalışmalarımızı yürüttük. Bugün Hemşehrilerimizi doğalgazın konforuyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğalgaz ile birlikte ilçemizde çevre kirliliği azalacak ve ekonomik yönden daha ucuz ısınma fırsatı yakalayacağız. Enerji kaynakları içinde kullanılması en kolay, çevre dostu ve konforlu bir yakıt olan doğalgaz kullanımını ilçemizin tamamında hemşehrilerimizin hizmetine sunarak, yaşam kalitelerinin artırılmasına katkı sunacağız. İlçemiz genelinde yürüttüğümüz doğalgaz altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam edecek, abone işlemlerinin tamamlanmasıyla ilçe merkezimizdeki tüm evlerimizi doğalgazla buluşturacağız. Bu düşüncelerle doğalgaz şebekesinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarak, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2023, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142