Title of a News Article

Öğretmenler Günü Halfeti'de coşkuyla kutlandı

Öğretmenler Günü Halfeti'de coşkuyla kutlandı
banner206

Halfeti Belediye Başkanı Şeref ALBAYRAK; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, İlçe Kaymakamı Zikrullah ERDOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Müslüm ERDOĞAN ile beraber İlçe Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Program kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimize hitaben Başkan ALBAYRAK: "Geleceğimizin mimarı kıymetli öğretmenlerimizle bir aradayız. Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene emanettir. Bu anlayış ışığında, her daim öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü siz, ülkemizin istikbali ve bizler için çok kıymetlisiniz.” dedi.

Halfeti İlçe Gençlik ve Spor Merkezindeki programda, yeni atanan öğretmenlerin yemin töreni de gerçekleştirildi. Yemin töreninin ardından, öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış oldukları etkinlikler büyük bir heyecan ile katılımcıların beğenisine sunuldu.

İlçe Gençlik ve Spor Merkezinde yapılan programdan sonra, öğretmenlerimizin onuruna verilen yemek programına geçildi. Başkan ALBAYRAK, yemek programına da Kaymakam Zikrullah ERDOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Müslüm YILDIRIM ile birlikte katıldı. Yemek programı sonunda, öğretmenler arası düzenlenen yarışmada satranç şampiyonu olan öğretmenimize madalyasını Başkan ALBAYRAK takdim etti. Günün anlam ve önemine binaen öğretmenlerimize armağanların takdim edilmesiyle Öğretmenler Günü için düzenlenen programlar sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195