Title of a News Article

Ramazan, Halfeti'de dolu dolu geçti

Ramazan, Halfeti'de dolu dolu geçti
banner206

Şanlıurfa’nın saklı cenneti Halfeti ilçesinde Ramazan ayı dolu dolu geçti. ilçede her kesim tarafından sevilen ve sayılan Halfeti Belediye başkanı Şeref Albayrak, Ramazan ayı boyunca her iftar bir aileye misafir oldu ilçe halkı ise mübarek günlerde Belediyenin düzenlediği çeşitli etkinliklerle bir ayı dolu dolu geçirdi.

11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı bir kez daha idrak edildi. Şanlıurfa'nın tarihi ilçelerinden birisi olan Batık Şehir olarakta adlandırılan Halfeti ilçesinde Ramazan ayı dolu dolu geçti. İlçe halkına ve özellilere çocuklara yönelik yapılan çeşitli etkinliklerin yanı sıra Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak Ramazan ayı boyunca birçok ailenin sofrasına misafir oldu.

Gün içerisinde belediye işleriyle görevini sürdüren Başkan Albayrak, iftar ve sahur vakitlerinde ise ilçe halkıyla oturup kalktı. Bereketlenen iftar sofralarında birlik içerisinde iftar yaptıklarını dile getiren Başkan Albayrak, sahur vaktine kadar vatandaşlarla olup sorun ve talepleri dinledi.

Başkan Albayrak, Halfeti’nin her alanda gelişmesi, kalkınması ve refah seviyesinin yükselmesi için gece gündüz belediyecilik çalışmalarını çalışma arkadaşlarıyla birlikte büyük bir özveri ile sürdürdüklerini söyledi.

Oruç ayının müjdecisi olan Ramazan Bayramını yine ilçe halkıyla geçiren Halfeti Belediye Başkanı 3 gün boyunca ilçede kaldı. Bayram da yine vatandaşlara yönelik etkinlikler yapılarak ikramlarda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195