Title of a News Article

Yüzüncü yıla özel ikramiye müjdesi...

Yüzüncü yıla özel ikramiye müjdesi...
banner206

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak'tan personellerine 100. yıl jesti...

Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim'de 100. yılına girdi. Tüm yurt genelinde büyük kutlamaların yaşandığı Cumhuriyet bayramı Şanlıurfa'da ve ilçelerinde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Şanlıurfa'nın turizm incisi Halfeti ilçesinde de Cumhuriyet'in yüzüncü yılına özel belediye çalışanlarına bir maaş ikramiye müjdesi geldi.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, belediye bünyesinde çalışan tüm personellerine Cumhuriyet ikramiyesi verileceğini ilan etti.

'Sizlere verilen bu ikramiye, Cumhuriyetimizin 100. yılına olan sevgi ve bağlılığımızın bir ifadesi olarak kabul edilmelidir.' diyen Başkan Albayrak, yaptığı bu jestle büyük alkış aldı.

Belediye Meclisi grup toplantısında alınan karar sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, şunları söyledi;

"

‘’Kıymetli Mesai arkadaşlarımız, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, Halfeti Belediyesi olarak siz değerli çalışanlarımıza birer maaş ikramiye vermekten gurur duyuyoruz. Sizlerin özverili çalışmalarınız ve katkılarınız, belediyemizin başarısının temel taşlarından birini oluşturuyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını birlikte kutlama fırsatını yakaladık. Bu tarihi anı daha da özel kılmak için, sizlere olan minnettarlığımızı bu ikramiye ile ifade etmek istedik. Sizlerin azimli çalışmaları ve fedakarlıklarınız, ilçemizin gelişimine katkı sağlamış ve hizmetlerimizin kalitesini yükseltmiştir.

Sizlere verilen bu ikramiye, Cumhuriyetimizin 100. yılına olan sevgi ve bağlılığımızın bir ifadesi olarak kabul edilmelidir. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Halfeti Belediyesi ailesi olarak, sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızın devamını dileriz."

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195