Title of a News Article

Başkan Canpolat ile eser ve hizmet belediyeciliği

Başkan Canpolat ile eser ve hizmet belediyeciliği
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla hizmete sunduğu projeler, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Kiralık araç dönemine son veren yatırım ve mahalle bazlı projeler, ihtiyaçlara yanıt oldu.

Başkan Canpolat’ın mahalle gezileri sırasında vatandaşların talebine yanıt olarak Süleymaniye Mahallesine semt pazarı kazandırılırken, aşevi hizmetinden yararlanan vatandaşlar için de kurulan üretim tesisinde ekmek üretimi başladı.

Resim önizlemesi

KİRALIK ARAÇ DÖNEMİ SONA ERDİ

Başkan Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle belediye envanterinde kiralık araç dönemi sona erdi. Yaklaşık 200 milyon değerindeki yatırım ile belediye filosuna 183 araç ve iş makinesi kazandırıldı. Haliliye’nin geleceğini inşa ettiklerini ve köklü yatırım ile tasarrufa gidildiğini belirten Başkan Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyemizi gelecek yarınlara taşımak adına gerek 20 yıllık, gerek 50 yıllık planlar yaparak, hareket etmeye gayret ediyoruz. Haliliye envanterinde hiçbir kiralık iş makinası, araç kalmasın diye karar almıştık. Yaklaşık 200 milyon değerinde çöp araçları, ticari araçlar, ekskavatör, konkasör olmak üzere bu araçları filomuza kazandırdık. Haliliye Belediyesinde kiralık araç olmayacak, hepsi Haliliye Belediyesinin mülkü olacak.”

Resim önizlemesi

EKMEK ÜRETİM TESİSİ HİZMETTE

Haliliye Belediyesi; Sosyal Yardım İşlerine bağlı Aşevinin ekmek ihtiyacını karşılamak üzere Ekmek Üretim Tesisini hayata geçirdi. Başkan Mehmet Canpolat’ın üreten belediye anlayışı ile kurulan Ekmek Üretim Tesisi ile Belediye bünyesindeki ustalar tarafından günlük 6 bin ekmek üretiliyor.

Üretim tesisinde geç saatlerde başlayan ekmek üretimi, sefer taslarına konulan yemekler eşliğinde sabahın ilk ışıklarıyla hanelere dağıtılıyor.

Resim önizlemesi

SÜLEYMANİYE’YE KAPALI SEMT PAZARI KAZANDIRILDI

Başkan Mehmet Canpolat’ın yaptığı alan gezileri sırasında vatandaşlardan gelen talep ve mahallenin ihtiyaca yönelik tespitleri sonucu Süleymaniye Mahallesinde kapalı semt pazarı ve otopark projesi hizmete sunuldu. Mahalle sakinlerine yazın ve kışın gönül rahatlığıyla pazar alışverişi yapmaları için kazandırılan modern semt pazarı, bölgenin ihtiyacına da yanıt oldu.

Semt pazarı hizmeti veren proje, pazarın olmadığı günlerde ise kapalı otopark olarak kullanılarak, mahallenin otopark ihtiyacını da karşılıyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195