Title of a News Article

Canpolat'tan belediye çalışanlarına bir jest daha

Canpolat'tan belediye çalışanlarına bir jest daha
banner206

Şanlıurfa'nın kalbi olan Haliliye ilçesinde belediye personelini sevindiren bir gelişme daha yaşandı. Her zaman işçilerinin yanında olduğunu hissettiren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve işçilerin bağlı olduğu sendika ile karşılıklı imzaları atarak yemek ücretinde iyileştirme yapıldı ve yeni zamlı maaşlarla birlikte yemek ücreti 55 TL oldu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, geçtiğimiz aylarla işçi çalışanlarının maaşına yüzde 110 zam yapmıştı. Ülkenin gündemine oturan zammın ardından Başkan Canpolat bir zam daha yapma kararı daha aldı. 

Hizmet İş sendikasına bağlı olan Haliliye Belediyesi çalışanlarının yemek ücretleri de bugün atılan imzalarla yükseltildi ve böylece 15 TL olan yemek ücreti 55 TL'ye çıkarıldı. 

Sendika Başkanı Seydi Eyüpoğlu ve beraberindeki heyet Başkan Canpolat’ı makamında ziyaret ederek yemek ücreti hakkında görüşme gerçekleştirdi ve günlük yemek ücretin 55 TL olması yönünde mutabık kalındı. Karşılıklı imzalanan sözleşme sonucunda Haliliye Belediyesi çalışanlarının yeni yemek ücreti belirlenmiş oldu.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2023, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195