Title of a News Article

Canpolat'tan Kadınlar Günü mesajı...

Canpolat'tan Kadınlar Günü mesajı...
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Biz biliyoruz ki, memleketimizin kalkınabilmesi için her alanda kadınların olması ve her alana kadın elinin değmesi gerekir” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Canpolat, “Hem dinimizde hem de yaşadığımız topraklarda geçmişten bugüne kadınlara büyük önem verilmiştir.” sözleriyle başladığı mesajında şunları kaydetti:
“Toplumu oluşturan ana omurga kadınlardır. İster erkek olsun ister kadın olsun hepsi de bir kadından, bir anneden dünyaya gelmiştir. Bugüne kadar tarihe baktığımızda yaşanan bütün büyük felaketlerde en büyük fedakârlığı yapan kadınlar olmuştur. 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi diye adlandırılan depremlerde de, bu afeti yaşayan depremzedelere yardım elini ilk uzatan yine kadınlarımızdır. Bizler yerel yöneticiler olarak göreve geldiğimiz günden bu yana hanım kardeşlerimiz ile ilgili projelerimizi hayata geçirdik. Çünkü biz biliyoruz ki, memleketimizin kalkınabilmesi için her alanda kadınların olması ve her alana kadın elinin değmesi gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlar ve kadınların toplumdaki başarılarının devamını dilerim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142