Title of a News Article

Göbeklitepe Gastronomi Merkezi beğeni topluyor

Göbeklitepe Gastronomi Merkezi beğeni topluyor
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın vizyon projelerinden biri olan Göbeklitepe Gastronomi Merkezi ve Restoranı hizmete açıldı. Birbirinden lezzetli mahalli yemekler vatandaşlardan tam not alırken, ziyaretçiler, Gastronomi Merkezi’ni Şanlıurfa’ya kazandırdığı için Başkan Canpolat’a teşekkür etti.

Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ın vizyon projelerinden biri olan Göbeklitepe Gastronomi Merkezi ve Restoranı hizmete açıldı.  

Karşıyaka Mahalle’sinde 4 bin metrekare alan üzerine tesis edilen İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi içerisinde yer alan Gastronomi Merkezi ve Restoranı, sunulan 90 çeşit yöresel lezzetiyle Şanlıurfa’nın zengin mutfağını yansıtıyor. Çorba çeşitleri, tepsi yemekleri, sulu yemekler, kebap çeşitleri, salata çeşitleri, pide ve tatlı çeşitleri damaklarda tat bırakan lezzetler, ziyaretçilerinden tam not alıyor.  A’dan Z’ye tüm lezzetlerin yöresel olduğu ve nezih bir mekanda vatandaşlarla buluştuğunu kaydeden ziyaretçiler, Göbeklitepe Gastronomi Merkezi ve Restoranını Şanlıurfa’ya kazandırdığı için Başkan Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür etti. Menüdeki tüm yemeklerin mahalli olduğunu kaydeden vatandaşlar, şu sözlerle teşekkürlerini iletti: 

“Biz de gelip burada yemeğimizi yedik, gayet güzel. Nezih bir ortam, sakin. Hem yemek açısından hem mekan açısından çok beğendik. Belediye Başkanımız şehrimizi güzel bir şekilde anlatıyor. Menüdeki tüm yemek isimleri bizim mahalli isimlerle de anılıyor olması ayrı bir güzel oldu. Burada modern bir bina içerisinde en köklü yemeklerimiz harika bir şekilde servis ediliyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.”

RESTORAN, REZERVASYON SİSTEMİ İLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemekleri ile vatandaşların vazgeçilmez adreslerinden biri olan Göbeklitepe Gastronomi Merkezi ve Restoranı, misafirlerini ise rezervasyon sistemi ile ağırlıyor. Rezervasyon yapmak isteyen ve detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların, “0414 314 77 47 ile 0507 298 10 63” numaraları üzerinden iletişim sağlayabileceği kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195