Title of a News Article

Haliliye Belediyesi 6 mahallede üst yapı çalışmalarını sürdürüyor

Haliliye Belediyesi 6 mahallede üst yapı çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kısal mahallelerde yürüttüğü hummalı yol çalışmalarıyla konforun arttığı ve yenilediği yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.  

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Üst yapı hizmetlerinde ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yolların konforunu artırıyor. Bu kapsamda ekipler Kesme, Şenocak, Konuklu ve Yarımsu Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarıyla kısa sürede tamamladıkları yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Vatandaşlardan tam not alan yol çalışmaları, merkezde ise Devteyşti ve Süleymaniye Mahallelerinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla devam ediyor. Kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla tamamlanan mahallelerdeki yeni yollar konforu artırıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise merkez ve kırsal mahallerde periyodik olarak yol çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195