Title of a News Article

Haliliye Belediyesi kırsalda çalışmalarını sürdürüyor

Haliliye Belediyesi kırsalda çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Haliliye’de üstyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, Derinkuyu Kırsal Mahallesinde yürüttüğü yol çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Resim önizlemesi

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri ekipleri, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, Derinkuyu kırsal Mahallesinde devam ettirdiği çalışmalarıyla mevcut yolları konforlu hale getiriyor. Mahallede kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeni yollar vatandaşların hizmetine sunulurken, çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Mahallelerinde yürütülen çalışmalar dolayısıyla memnuniyetlerini ifade eden ve yolların konforunun artığını kaydeden mahalle sakinleri, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise merkez ve kırsal mahallerde periyodik olarak yol çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195