Title of a News Article

Haliliye Belediyesi'nde lisanslı sporcu yetişiyor

Haliliye Belediyesi; gençlerin sportif faaliyetlere katılmalarını sağlamak, sporu sevdirmek ve lisanslı sporcular yetiştirmek amacıyla masa tenisi, tekvando ve voleybol branşlarında eğitim çalışmalarını devam ettiriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Spor Birimi, “sağlık ve sporun kalbi Haliliye” sloganıyla gençlerin spor alışkanlıklarını kazanmaları amacıyla kurs çalışmalarını devam ettiriyor. Haliliye Belediyesinin Aliya İzzetbegoviç Spor Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonunda masa tenisi, tekvando ve voleybol branşlarında gençlere, alanlarında uzman eğitmenler tarafından Kovid-19 salgını tedbirleri çerçevesinde eğitimler veriliyor. Alanlarında başarı sağlayan gençlere, Haliliye Belediyesi Spor Birimi tarafından lisans çıkarma işlemleri sağlanıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kurs kayıtlarının devam ettiği, farklı branşlarda kurslar açılacağı bildirilirken, vatandaşların merak ettiği konularla ilgili 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezini arayabilecekleri kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2021, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195