Title of a News Article

Haliliye Belediyesi paket servis yapan mekanları denetledi

Haliliye Belediyesi paket servis yapan mekanları denetledi
banner206

Haliliye Belediyesince Ramazan Ayı dolayısıyla yoğunlaştırılan halk sağlığını korumaya yönelik yürütülen denetimler, ocakbaşlarında gündüz ve gece vardiyasıyla devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla halk sağlığını göz önünde bulunduran denetimlerini ara vermeden sürdürüyor. Ramazan Ayı dolayısıyla temalı denetimler gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sadece paket ve gel- al servisi yapan ocakbaşlarında yoğun denetimler gerçekleştiriyor. Kullanılan malzemeler ile iş yerlerinde gerçekleştirilen hassas denetimlerde; maske ve hijyen kurallarına da riayet edilip, edilmediği kontrol ediliyor. Yürütülen denetimlerde gıda ürünlerinin saklama koşullarını da kontrol eden zabıtalar, kurallara uymadığı belirlenen iş yerleri hakkında da yasal işlem başlattı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine gelen taleplerle ilgili de denetimlerine gerçekleştirerek, vatandaşlara geri dönüş yapıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195