Title of a News Article

Haliliye'de bir proje bitiyor diğeri başlıyor...

Haliliye'de bir proje bitiyor diğeri başlıyor...
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, göreve geldiği günden itibaren başlattığı vizyon projeler ve ihtiyaca yönelik çalışmalarla Haliliye ilçesinde değişim ve dönüşüme imza attı. 

Hesap verilebilir, şeffaf bir yönetim anlayışıyla bölge ayrımı yapmadan adaletli bir şekilde hizmetleri yürüten Başkan Mehmet Canpolat, seçim sürecinde verdikleri sözleri de bir bir yerine getirdiklerini kaydetti. 

HALİLİYE’DE İSTİHDAM ATAĞI: 2 FABRİKA  
Başkan Mehmet Canpolat, gençlere istihdam olanağı sağlamak amacıyla 2 fabrika projesini hayata geçirdi. Başkan Canpolat, fabrika yapımı çalışmalarının devam ettiğinin altını çizerek, “İlimizde istihdamı artıracak olan fabrikamız yüzlerce gencimizi istihdam edecek” ifadelerini kullandı.

İBRAHİM TATLISES KÜLTÜR MERKEZİ
Karşıyaka Mahallemizde hayatın her alanına tesir edecek merkezlerimizde çalışmalarda sona gelindi. Toplam alanı 4 bin metrekare olan merkezimiz bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına katkı sunacak. İçerisinde mahalli aşçıların yetişeceği gastronomi merkezi, 8 adet meslek edindirme atölyesi, konservatuar salonu ve 150 kişi kapasiteli kütüphanenin yer aldığı proje açılışa hazır.

İBRAHİM TATLISES KÜLTÜR MERKEZİ'NDE SONA GELİNDİ - YouTube

KARŞIYAKA SEMT PAZARI VE SPOR KOMPLEKSİ 
Karşıyaka mahallemizde günümüzün en modern koşullarına uygun semt pazarı, Spor Kompleksi hizmete sunuldu.  Pazar yerimiz ayrıca bölgeye kapalı otopark hizmeti de sunuyor. 

MİLLET BAHÇESİ İLE HALİLİYE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK 
TOKİ ve Büyükşehir Belediyemiz ile Devteşti ve Süleymaniye mahallemizde yer alan millet bahçemize start verdik.  Toplam 118 bin metre kareden oluşan yeşil alan ile ilçemizin çehresi değişecek. Başkan Mehmet Canpolat’ın projeleri arasında yer alan Millet Bahçesi Projesinin inşaat çalışmaları, Devteyşti ve Süleymaniye mahallelerinin kesiştiği 118 dönümlük alandaki çalışmalar kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

SANCAKTAR’DA ASIRLIK SORUN KOMPLEKS PROJESİ İLE ÇÖZÜLDÜ
Sancaktar Mahallesinde uzun yıllardır devam eden sosyal tesis ve yeşil alan sorunu çözüme kavuşturuldu. Yer tahsisi Büyükşehir Belediyesinden yapılan Makine ikmal alanını yıkılarak Pazar yeri, çok amaçlı kültür evi, camii, park ve zabıta karakolu inşaatına başlandı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195