Title of a News Article

Haliliye’de çalışmalar sürüyor

Haliliye’de çalışmalar sürüyor
banner206

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkez ve kırsal mahallelerde devam eden hummalı yol çalışması, kilitli beton parke döşemesiyle devam ediyor. Hizmete sunulan yollar daha konforlu hale gelirken, çalışmalar vatandaşlardan tam not alıyor. 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla yapılan yatırımın ardından ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. İlçe genelinde yürüttüğü yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleten ekipler, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla da yolların konforunu artırıyor. Bu kapsamda çalışmalarını periyodik olarak devam ettiren ekipler, merkezde Süleymaniye ve Kamberiye Mahallelerinde, kırsalda ise Büyükmirdesli Mahallesinde yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan zemin çalışmalarının ardından 3 mahallede kilitli beton parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Bu mahallelerde kısa sürede hizmete sunulan yeni yollar, mahalle sakinlerinden tam not aldı. Başkan Mehmet Canpolat’ın mahallelere yaptığı gezi sonrası sözünü verdiği çalışmaların tamamlandığını ifade eden vatandaşlar, Haliliye Belediyesine ve ekiplere teşekkür etti. 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise yürütülen yol çalışmalarının periyodik olarak mahallelerde devam ettiği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142