Title of a News Article

Haliliye’de üst yapı çalışmaları sürüyor

Haliliye’de üst yapı çalışmaları sürüyor
banner206

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir yanında yürütülen çalışmalarla bir yandan onarım çalışmaları devam ederken, bir yandan da üstyapı iyileştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğünün merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla üst yapı hizmetlerinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleten ekipler, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla da yolların konforunu artırıyor. Şanlıurfa’da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle mahallelerde deforme olan yollarda ise bakım ve onarım çalışmalarını yürüten ekipler, mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda selden etkilenen Karşıyaka Mahallesinde drenaj çalışmalarını tamamlayan ekipler, Ahmet Yesevi Mahallesinde ise mazgal açma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gece saatlerine kadar süren çalışmalarda Konuklu Mahallesinde deforme olan yolları onaran ve kilitli beton parke döşeme çalışmalarını ilçe genelinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, tamamladığı yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.  

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sel nedeniyle meydana gelen tahribatın onarılması için devam eden üstyapı çalışmalarının ise periyodik olarak tüm mahallelerde kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195