Title of a News Article

Sabaha kadar durmadılar

Sabaha kadar durmadılar
banner206

Şanlıurfa'da dün etkili olan sağanak yağışlardan dolayı belediye ekipleri teyakkuza geçti. Olası sel facialarının önlenmesi için sabah kadar çalışan ekipler yoğun yağış altında çalışmalarını sürdürdü. Başkan Canpolat'ta yağmurluk ve el feneriyle çalışmaları yakından takip etti.

Günlerdir yağış görmeyen Şanlıurfa son 10 günde yağan yağış miktarı yıllık seviyeyi fazlasıyla aştı. 15 Martta başlayan sağanak yağışlar halen etkisini sürdürüyor. Sel felaketinin yaşandığı günden bu yana tüm belediyeler alarma geçmiş durumda.

Haliliye ilçesinde selden etkilenen ve sel izlerinin silindiği bölgelerde hummalı çalışmalar sürüyor. Olası bir sel felaketinin daha yaşanmaması adına gece gündüz çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Sancaktar ve Karşıyaka mahallelerinde dere yatakları, su giderleri gibi birçok yeri temizleyerek yağmur sularının gitmesini sağlıyorlar.

Dün öğleden sonra başlayan yağışlarla birlikte kent merkezine yine ciddi anlamda yağış indi. 

Ekiplerin çalışmalarını yakından takip eden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, giydiği yağmurluk ve elindeki el feneriyle sabaha kadar sokakta kaldığı öğrenildi.

Bir sel felaketinin eşiğinden dönen Şanlıurfalı vatandaşlar güne parçalı bulutlu yer yer güneşli bir sabaha uyandı.

Resim

Resim

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195