Title of a News Article

Şanlıurfa'ya yakışır bir eser...

Şanlıurfa'ya yakışır bir eser...
banner206

Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra açılışı yapılacak olan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi'ni ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a böylesi güzel bir eseri ilçeye kazandırdığı için teşekkürlerini iletti.

Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesinde bulunan ve Gastronomi Merkezi, Meslek Edindirme Ofisleri, Kütüphane, Konservatuar birimleri gibi birçok hizmet alanını içerisinde İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi'nin açılışına sayılı günler kaldı.

Son Rütuşların yapıldığı merkezi görme fırsatı bulan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'tan merkez hakkında bilgiler aldı.

İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi'nin Şanlıurfa'ya yakışır bir şekilde yapılmasında emeği geçen herkes adına projenin mimarı olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür eden Vali Ayhan, merkezi gezerek incelemelerde bulundu.

İkiliye Haliliye ilçe Kaymakamı Metin Esen, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyüpoğlu, belediye birim müdürleri eşlik etti.

URFASTAR

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195