Title of a News Article

Ulusal medyada geniş yer buldu

Ulusal medyada geniş yer buldu
banner206

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yakından takip ettiği Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı tebrik etti.

İlçeye kazandırılan her projelerin altında imzası bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yerel ve ulusal medyanın adeta markajı altında. 

Göbeklitepe ve Karahantepe gibi tarihi turistik alanların içerisinde yer aldığı Haliliye İlçesinde Belediye Başkanı olan Mehmet Canpolat, ilçeye birçok proje kazandırmış ve halen yapmaya devam ediyor. Bu projelerden birisi olan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi de tamamlanmak üzere. Şanlıurfalı olmasından ziyade Şanlıurfa'yı da tüm dünyaya tanıtım noktasında ciddi katkısı olan İbrahim Tatlıses'in adının yaşatılması adına yapılan Kültür Merkezi, Şanlıurfa'nın dünyaya açılan gastronomi merkezi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla yapımı hızla süren İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi'ne sona yaklaşıldı. Şanlıurfa'nın kültürel lezzetlerinin tümü bu bu merkezde yer alıyor. Açılışı yapıldıktan sonra halka hizmet verecek olan bu merkez sabırsızlıkla açılmayı bekliyor. 

TATLISES STORE'SİNDE PAYLAŞTI...

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın çalışmalarının yer aldığı gazete sayfasını sosyal medya storesininde paylaşan İbrahim Tatlıses, çalışmalarında başarılar dileyip Canpolat'ı tebrik etti.

CANPOLAT YİNE ULUSAL MEDYADA...

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçede yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında vatandaşlara sunduğu hizmetlerle göz dolduruyor. Belediye olarak 7 24 vatandaşlarına hizmet veren Canpolat ve ekibinin yapmış olduğu çalışmalar Posta gazetesinin ekinde geniş yer buldu. İlçede değişim dönüşüm, istihdama katkı sunacak olan fabrikalar, dev millet bahçesi, kadınlara yönelik atılan adımlar, coğrafi işaret belgesi alan tarihi Culhacılık eğitimi, İbrahim tatlıses Kültür Merkezi ve Göbeklitepe gibi konular Posta Gazetesi'nin bugün ki sayfasında yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2022, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195