Title of a News Article

Urfa'da insanlık ölmedi dedirten olay!

Urfa'da insanlık ölmedi dedirten olay!
banner206

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri personeli Mehmet Kara, çöp toplarken yerde bulduğu 35 bin Türk lirasını sahibine teslim ederek örnek bir davranışa imza attı.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri personeli Mehmet Kara, örnek bir davranışa imza attı. Kara, görev yerinde mesaide iken yerde bulunan poşeti kaldırdığında içinde para olduğunu fark etti. Parayı önce güvenlik için sakladı. Ardından sahibine teslim etmek için en yakın karakola teslim gitti ve buradaki memur polislere parayı teslim etti. Paranın miktarını karakolda öğrenen temizlik görevlisi Kara, bu davranışı ile büyük takdir topladı.

Parası kaybolan kişi ise emniyetin araştırması sonrası bulundu. Parayı sahibine yine temizlik görevlisi Mehmet Kara teslim etti.

Burada açıklamalarda bulunan temizlik görevlisi Mehmet Kara, parayı sahibine teslim etmenin mutluluğu içinde olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Ben Haliliye Belediyesinde çalışıyorum. Akşam saatlerinde çöp toplarken, bir poşet yerde gördüm. Poşeti kaldırdım, içine baktım içinde para var. Parayı çıkarıp sakladım. Ardından yakın bir arkadaşımla birlikte paranın sahibini bulmak için karakola geldik. Parayı karakola teslim ettim. Parayı hiç saymadım. Karakola geldiğimde amire teslim ettim. Onlar saydı. Sonra burada öğrendim paranın 35 bin 360 lira olduğunu.”

Parası teslim edilen Cemal Kaya ise insanlığın daha ölmediğini böyle insanlar hala arazımızda olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Parayı ben bankadan çektim. Cumhuriyet Caddesine gittim. Parayı kontrol ettiğim zaman paranın olmadığını fark ettim. Ardından hemen karakola geldim. Paramın kaybolduğunun ihbarında bulundum. Parayı bu kardeşimiz bulmuş Allah ondan razı olsun. Kardeşimiz helal süt emmiş yoksa bu parayı teslim etmeyebilirdi. Kendine bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142