Title of a News Article

Ağaçlandırma seferberliği Hilvan'da da yaşandı

Ağaçlandırma seferberliği Hilvan'da da yaşandı
banner206

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” kampanyası kapsamında Hilvan Mesire Yeri’nde düzenlenen fidan dikme programına katıldı.

“11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” münasebetiyle Hilvan Mesire yerinde düzenlenen fidan dikme programına Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Hilvan İlçe Jandarma Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Resim önizlemesi

Hilvan mesire yerinde düzenlenen etkinlikte fidan dikerek kampanyaya destek olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı açıklamada; ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle bugün İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte Hilvan Mesire yerinde 700 fidanımızı toprakla buluşturup kampanyaya destek olduk. İklim değişikliği ve küresel ısınmaya karşı yapılacak en etkili önlem çevremizi yeşillendirmek olacak. Daha yeşil bir Türkiye ve gençlerimizde çevre bilincinin oluşturulması için düzenlenen bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’ İfadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195