Title of a News Article

Hilvan'da pedal çevirdiler

Hilvan'da pedal çevirdiler
banner206

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet tutkunları dünya genelinde motorlu araçlardan kaynaklı emisyonu en aza indirgemek ve farkındalık yaratmak amacıyla Hilvan’da pedal çevirdi. Düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

İzollu Bozan Bey Caddesi’nde düzenlenen bisiklet sürme parkuruna Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Urfa Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Aslan ve kulüp üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkin sonrası konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, gençlerin rahat bir parkurda bisiklet sürmeleri için de ayrıca yeni bir projenin müjdesini verdi.

Bayık ‘Ülkemizde Türkiye Belediyeler Birliği koordinesinde düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle çok güzel farkındalıklar oluşturuldu. Bu nedenle Bu tür programların düzenlenmesinde emeği geçen başta Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’e şükranlarımı sunuyorum. Gençlerimizin çok iyi ve rahat parkurlarda bisiklet sürmeleri ve bu sürdürülebilir hale getirmeleri için Şanlıurfa Büyükşehir Beledimiz tarafından eski Toprak Mahsulleri Ofisi alanında 11 bin metrekarelik park alanının ihalesi yapıldı. İnşallah en kısa zamanda gençlerimize çok güzel bir sosyal yaşam alanı hazırlayacağız. Bugün düzenlenen etkinliğe katılarak destek veren Urfa Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sayın Mehmet Aslan’a, değerli dernek üyelerine ve Hilvan’da yoğun bir ilgiyle katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Bisiklet sürme etkinliği için spor kulübü dernek üyeleriyle Hilvan’a gelen URBİT Başkanı Mehmet Aslan da, kendilerini davet ettiği ve Hilvan’da bisiklet sürme etkinliği fırsatını verdiği için Belediye Başkanı Bayık’a teşekkür ederek duygularını dile getirdi.

Resim önizlemesi

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2021, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142