Title of a News Article

Hilvan'da üst yapı çalışmaları sürüyor

Hilvan'da üst yapı çalışmaları sürüyor
banner206

Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Korgun(Karut) Mahallesinde üst yapı yol yapım çalışmalarına başladı.

Hilvan’da üst yapı yol çalışmaları Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda programlı bir şekilde sürdürülüyor.

Yol konforunu arttırmak amacıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçenin birçok noktasında yeni yol açma, yol genişletme, yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin bugünkü adresi Korgun(Karut) mahallesi oldu.

Vatandaşları yaz aylarında tozdan kış aylarında da çamurdan kurtarmayı hedeflediklerini belirten ekipler ‘Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları ve halkımızın taleplerini de dikkate alarak üst yapı yol yapım çalışmalarını sürdürmekteyiz. Programımızın bugünkü adresi Korgun(Karut) mahallesi oldu. Kilitli Parke Taşı ile döşeme çalışmasını başlattığımız yollar ulaşım konforunu arttıracağı gibi mahallemize estetik bir görünüm kazandıracak’ ifadelerine yer verdi.

Yol yapım çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplere teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195