Title of a News Article

Hilvan'da yılın ilk toplantısı yapıldı

Hilvan'da yılın ilk toplantısı yapıldı
banner206

Hilvan Belediyesi 2022 yılı ocak ayı meclis toplantısı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve meclis üyelerinin katılımları ile gerçekleşti.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık başkanlığında Yücel Çelikbilek Konferans salonunda yapılan ocak ayı meclis toplantısında 2022 yılında hayata geçirilecek olan projeler ele alındı.

2022 ocak ayı meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Salgın hastalıklar ve doğal afetler gibi üzücü olayların yaşandığı 2021 yılını geride bıraktık. Hayatın birçok noktasında aksamalara sebep olan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği koronavirüs salgını 2021 yılında da etkisini göstermiş olsa da hizmetlerimizde hiçbir aksama yaşanmadı. Bugün meclis üyelerimiz ile birlikte yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz günden buyana ilçemizin kalkınması ve halkımıza hizmetlerin en güzelini sunmak için nasıl çalıştıysak yeni yılda da ilçemizin gelişmesine büyük katsı sağlayacak yeni yatırımlarla halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle yeni yılın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diler, hastalıkların olmadığı, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2022, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142