Title of a News Article

Hilvan rakibine acımadı! 6-0

Hilvan rakibine acımadı! 6-0
banner206

Hilvan Belediye Spor Ligin 5. haftasında Badıllı Gençlik Spor’u 6-0 yendi.

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Hilvan Belediye Spor 2021-2022 sezonunun 5’inci haftasında sahasında Badıllı Gençlik Spor ile karşılaştı.

Hilvan ilçe stadında oynanan ve yüzlerce taraftarın izlediği karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan Hilvan Belediye Spor, ikinci yarıda bulduğu 4 golle karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı. Hilvan Belediye Spor’a galibiyeti getiren golleri Zülküf Can, Şeyhmus Fenerli, Soner Yılmaz, ve Gökhan Doş attı.

Mücadele sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediye Spor kulübü başkanı Neşet Şahin; “Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maçı daha kazanmanın mutluluğu içerisindeyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Rakip takım karşısında 90 dakika boyunca üstün bir performans gösterdiler ve kazandılar. Sadece bugün değil bütün maçlarda kazanmak için çok iyi mücadele eden bir takımımız var. Önümüzdeki maçları da kazanıp ligdeki başarımızı sürdüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Takımımızın bu noktaya gelmesinde her zaman bize destek olan başta Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum”. İfadelerine yer verdi.

Karşılaşmayı meclis üyeleri ve taraftar ile birlikte izleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık galibiyet sonrası oyuncuları soyunma odasında ziyaret ederek tebrik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195