Title of a News Article

Köseoğlu'ndan Başkan Bayık'a ziyaret...

Köseoğlu'ndan Başkan Bayık'a ziyaret...
banner206

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hilvan’a gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu AK Parti Şanlıurfa Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Selim Polatkan ile birlikte Hilvan Belediyesine ziyarette bulundu.

Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Köseoğlu ziyareti ile ilgili açıklama yaparak; “Hilvan Belediyesine yapmış olduğumuz ziyaretimizde Başkanımız Aslan Ali Bayık ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeler ile 2023 hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Yaptığımız istişare sonucunda ilçemizin 2023 hedeflerine hazır olduğu hakkında bilgi aldık. Başkanımızı tebrik ediyorum, göreve geldiği günden buyana ilçenin kalkınması için çok güzel hizmetlerde bulunmuş ve halkın takdirini kazanmış. İlçe halkının daha iyi imkânlarda yaşaması için yapımı planlanan yeni projelerin takipçisi ve başkanımızın destekçisi olacağız. Başkanımız ve meclis üyelerinin ziyaretimizde göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu Hanımefendinin belediyemize yapmış olduğu ziyaretlerinde halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek, ilçemizin şehirleşmesi yolunda yapmış olduğumuz yatırımlar, yeni yılda hayata geçireceğimiz yeni projeler ile 2023 hedefleri hakkında istişare bulunduk. Ülkemiz ve ilçemizin geleceği için bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde nasıl çalıştıysak bundan sonrada elimizden geleni yapmaya hazırız. Bugün ziyaretleriyle bizleri onurlandıran AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Ayşe Sula Köseoğlu ’ya teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu Hilvan Belediyesine yapmış olduğu ziyaret sonrası AK Parti Şanlıurfa Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Selim Polatkan ile birlikte AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan’ı ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142