Title of a News Article

Modern semt pazarı inşaatına başlandı...

Modern semt pazarı inşaatına başlandı...
banner206

Karaköprü Belediyesi Doğukent Mahallesinde yapacağı semt pazarı için çalışmalara başladı.

Karaköprü Belediyesi ilçede kalıcı bir yapıya daha imza atarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin Doğukent Mahallesindeki vatandaşlara sözünü verdiği semt pazarı için çalışmalar başladı.

Resim önizlemesi

Vatandaşlara verdikleri bir sözü daha yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye hizmet noktasında vatandaşların taleplerine çok önem verdiklerini kaydederek, “Doğukent Mahallemizdeki Pazar yeri talebi de vatandaşlarımızın bize her zaman ilettiği bir talepti. Biz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için acil ihtiyacı karşılamak amacıyla Doğukent mahallemizde geçici bir Pazar yeri tahsis ettik, öte yandan yeni ve modern bir semt pazarı için de planlamasını ve ihale aşamalarını tamamlayıp çalışmalarını başlattık. İnşallah kısa süre sonra Pazar yerimizi hazır hâle getirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Doğukent Mahallesinde yaşayan vatandaşlar taleplerine karşılık vererek mahalleye pazar yeri ihtiyacını karşılayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Doğukent semt pazarı hizmete açıldıktan sonra haftanın bir günü semt pazarı, diğer günler de otopark olarak hizmet verecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195