Title of a News Article

Urfa'ya gelen Başkan İleri, Battani Bilim merkezini ziyaret etti

Urfa'ya gelen Başkan İleri, Battani Bilim merkezini ziyaret etti
banner206

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Şanlıurfa’da bir ilk olan Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, “Belediyemizi kutluyorum” dedi.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’da bir ilk olarak hizmete sunulan Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini ziyaret etti. Burada, Bilim merkezinin sorumlusu Muhammet Sait Çiçek'ten bilgiler alan Başkan Ömer İleri tebriklerini iletti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Ak Parti MKYK Üyesi, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı Büşra Paker ve AK Parti MKYK Üyesi, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel’in Bilim Merkezine gerçekleştirdikleri ziyarete, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Osman Uludağ, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, Haliliye Belediye eski Başkanı Fevzi Demirkol ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Battani Bilim Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da bilim adına önemli gelişmeler olduğunu söyledi.

Karaköprü Belediyesini kutladığını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı İleri, “Bilim Merkezini ayrıntılı bir şekilde gezdik. Burada gördük ki gerek eğitim gerekse yapılan projeler olsun göz doldurucu. Çok büyük bir memnuniyet duyduk. Burada öğrenciler tarafından yapılan projeler çok ilgimi çekti. Belediyemizi kutluyorum. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da bilim adına önemli gelişmeler var. Buradaki bilim merkezi önemli bir fark oluşturuyor. İnşallah gelecekteki başarılarını da takip edeceğiz” diye konuştu.

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195