Title of a News Article

Acem Aşireti mensupları aynı sofrada buluştu

Acem Aşireti mensupları aynı sofrada buluştu
banner206

Şanlıurfa'da, Acem Aşireti mensupları, iş adamı Ali Şeker ve oğullarının düzenlemiş olduğu iftar sofrasında bir araya geldi. 

Kentin sanayisinin gelişmesinde uzun yıllardır Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren Acem aşiretine mensup Arma Panel işletmecisi iş adamı Ali Şeker ve oğulları Kadir Şeker ile Cihat Şeker, akrabalarının onuruna iftar yemeği verdi.

Ramazan ayının birleşiği bir güç olduğunu dile getiren iş adamı Ali Şeker, akrabalarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Kadir Gecesi olması hasebiylede bir araya gelinen iftar buluşmasına, Acem aşireti mensupları, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, Acem Aşireti Derneği Başkanı Hadi Şeker, Eğitimci Mehmet Büyük, Acem Derneği Gençlik Kolları Bilal Acemoğlu kanaat önderleri genç mensuplar katıldı.

Arma Panel Yönetim Kurulu Başkanı Genç iş adamı Cihat Şeker, 'akrbalarımla ne kadar gurur duysam azdır. Bugün bizlerin davetine teşrif ederek yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayının vermiş olduğu huzur ve bereketi içerisinde bir iftar yaptık. Başta Acem akrabalarım olmak üzere tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini kutluyorum' dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142