Title of a News Article

Başak'tan Kurban Bayramı mesajı...

Başak'tan Kurban Bayramı mesajı...
banner206

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Şanlıurfa eski Milletvekili Ramazan Başak, hemşerilerinin mübarek Kurban Bayramını kutladı.

Urfa siyasetinin bir dönem en aktif yüzlerinden birisi olan eski Milletvekili Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, Ankara'da çalışmalarının yanı sıra hemen hemen tüm bayramlarını memleketinde ailesi ve hemşeriyle geçiriyor. 

Bu bayramda da Şanlıurfa'da olması beklenilen Ramazan Başak, yazılı bir açıklamada bulunarak islam aleminin ve Urfalı hemşerilerinin Kurban Bayramını kutladı.

Başak mesajında şunları ifade etti;

"Paylaşmanın en anlamlı günlerinden birisi olan mübarek Kurban Bayramının birini daha yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ailemizle, sevdiklerimizle ve en önemlisi ihtiyaç sahipleriyle adaklarımızı paylaştığımız güzel bir bayram daha geldi. Kurban bayramının en önemli noktası paylaşmaktır. Paylaştıkça, bereketlenir, sevgi çoğalır ve gönüller hoş kılınır. Birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz bir bayram olması dileğiyle tüm islam aleminin ve Urfalı hemşerilerimin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195