Title of a News Article

Başhekim Aslan'dan anlamlı mesaj

Başhekim Aslan'dan anlamlı mesaj
banner206

Şanlıurfa'nın ilk özel Hastanelerinden birisi olan Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Aslan, mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Dünya ve özellikle sağlık çalışanları olarak zor bir süreç geçtiklerini mesajında ifade eden Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Aslan şunları söyledi;

"Hüzünlü ve yalnızlaştığımız bir Ramazan ayını geride bıraktık. Tüm dünyayı etkisi altına alan covid19 salgını nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyoruz. İlk kez Ramazan ayımızı bu kadar hüzünlü geçirdik. Dünya genelinde yaygınlaşan korona virüsüne karşı milletçe tedbir alarak karşı gelmeye çalışıyoruz. Bunun en yakın takipçileri olarak sağlık çalışanlarımızı da en güvenli şekilde hizmet vermeleri adına gerekli bütün gayreti ve desteği sağlamaktayız. Sağlık çalışanlarımızın salgına karşı güvenliği demek hastaların iyi olması demektir. Ramazan ayı boyunca hergün edilen dualarımızda bu hastalığın bir an önce bitmesidir. Bizler ekipçe tam destek vermeye devam ediyoruz. Sağlık Bakanlığımızca uygulanan tedbirleri birbir yerine getiriyoruz. Herşey bizlerin elinde ve tedbirlere ne kadar riayet edersek o kadar erken atlatırız. Ramazan ayımızın müjdecisi olan bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm Urfalı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutlarken, lütfen tedbirlere uyarak hareket etmelerini önemle rica ediyorum. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum. İnşallah bir sonraki bayramlarımızda; ailelerimizle, sevdiklerimizle, kucaklaşıp sarılmayı Yüce Rabbim bizlere nasip eder. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195