Title of a News Article

Bu ekip Urfada rekor kırdı...

Bu ekip Urfada rekor kırdı...
banner206

Şanlıurfa'da, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na bağlı şehir tiyatrosu ekibi çok kısa bir sürede binlerce kişi karşısına çıkarak muhteşem bir performans sergiledi.

Pandemi gölgesinde kalarak 2 yıl gibi bir süre sahnelerden uzak kalan Şehir tiyatrosu ekibi, kısa bir zaman diliminde hem şehir merkezinde hemde ilçe turneleri düzenleyerek birbirinden güzel ve kahkaha dolu skeçler sergilediler.

Yönetmen Hasan Ocakoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Bir Zamanlar Urfa adlı tiyatro oyunu bu kış sezonunda 5 hafta tekrar etti. Mehmet Akif İnan Konferans salonunda oynanan oyunlar, binlerce kişi tarafından izlendi. Bin kişilik salon her hafta tıka basa doldu. Sezonun son perdesinde yine oyunu izlemeye gelen yüzlerce izleyici çetin kış soğuğuna rağmen yerlerini aldı ve Ocakoğlu ile ekibinin sergilediği performansı ayakta alkışladı.

Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Daire Başkanı Mahmut Uçmak'ın da katıldığı sezonun son perdesinde izleyiciler yine kahkaha dolu bir gece yaşadı.

​​​​​Yarı yıl tatili yapan ekip, yeni oyunlarla karşımıza çıkacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195