Title of a News Article

Burası Urfa'da bir ilçe

Burası Urfa'da bir ilçe
banner206

Suruç ilçesinde değişim ve gelişim devam ediyor. Kent merkezi ve kırsal alanda önemli hizmetlere imza atan Suruç Belediyesi gençlere de yatırımlarını sürdürüyor. İlçeye yakın tarihte çok sayıda spor tesisi kazandırılacak.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde gençlerin gönlüne giren bir yönetici var. Suruç ilçesinde klasik belediyecilik anlayışı dışında da faaliyetler yapılıyor. 

Suruç ilçe kütüphanesinde gençlerle sık sık bir araya gelen Suruç kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Kenan Aktaş, dün gece bir kez daha gençlerle bir araya gelerek moral ziyaretinde bulundu, sorunlarını dinledi, tercübe paylaşımında bulundu. 

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Kenan Aktaş'ın gençlerle birlikte olması üzerine ilçe gençleri kütüphane bahçesini gece saatlerine kadar kullanarak bir araya geliyorlar. İlçe kütüphanesinde eğitimlerini sürdüren gençleri yalnız bırakmayan Aktaş, gençlere moral kaynağı oluyor. Aileler, Kaymakam ile gençlerin buluşmasından memnun olduklarını ifade ediyorlar.

Kaymakam Aktaş, gençlerle buluşmasının ardından bir açıklama yaptı. İlçe gençliğine yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade eden Aktaş şunları kaydetti "Gençlerimiz bu kütüphaneyi çok sevdi.Güzel manzarası; tarihten edebiyata bir çok farklı kaynağın bulunduğu kütüphanemizi günde ortalama 500 gencimiz kulllanıyor.. 

Gençler, gayretle bugüne güzellik katıyor. Bilgi, kabiliyet ve enerjileriyle de geleceği dizayn edecekler.Bu akşam bizde geçlerimizin enerjisinden nasiplendik ve çok güzel bir akşam geçirdik.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2022, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195