Title of a News Article

Çayırcıoğlu' Cumhuriyet değerlerimize çıkmaya devam edeceğiz'

Çayırcıoğlu' Cumhuriyet değerlerimize çıkmaya devam edeceğiz'
banner206

Şanlıurfalı İş adamı Aziz Çayırcıoğlu dün olduğu gibi bugün ve yarın da Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

Çayırcıoğlu, Cumhuriyetin ilanının 96. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı  yayımladı. Çayırcıoğlu Otomotiv yönetim kurulu Başkanı Aziz Çayırcıoğlu mesajında şunları ifade etti.

"Milli egemenlik düsturuyla, fark gözetmeksizin idare edilenlerle idare edenleri demokrasi ekseninde buluşturan Cumhuriyet, milletin kendi egemenliğini kendi elinde bulundurduğu yönetim biçimidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, aziz şehitlerimizin ve milletimizin büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve gelecek nesillere ulaştırmak da hepimizin en önemli görevidir. Millet olarak bağımsız vatan toprakları uğruna nice şehitler verdik. Ay yıldızlı bayrağımız göklerde dalgalansın, hür ve özgür yaşayalım diye ecdadımız kahramanlık destanları yazdı. O günlerden bugünlere gelene kadar da atalarımızın yolunda aziz vatanımız için tek yürek olduk, tehditlere boyun eğmedik. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, bizlerin güvenliği, Suriye halkını teröristlerin zulmünden kurtarmak ve bölgede barış ortamını yeniden tesis etmek için Barış Pınarı Harekatı'nı başlattı. Kahraman Mehmetçiğimiz hainlerin, terör örgütlerinin ve destekçilerinin oyunlarını bir kez daha bozdu. Bizler de devletimizin istikbalimiz için attığı her adımın yanındayız. Allah şanlı ordumuzun, kahraman Mehmetçiğimizin her daim yar ve yardımcısı olsun. vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onurla kutladığımız Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum"

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2019, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195