Mübarek Kurban Bayramı öncesi milyonlarca Müslümanın akın ettiği kutsal topraklara bu yıl katılım oldukça yüksek olduğu görüldü. Şanlıurfa'dan kutsal topraklara gidenler arasında birçok siyasetçi ve bürokrat var. Onlardan birisi de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet ali Cevheri. Hac vazifesini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a giden Cevheri, 'Yaradan'a sonsuz şükürler olsun,hac farizası için güzel dostlarla kutsal topraklardayız.' Dedi. 

AK Parti Afyonkarahisar Ali Özkaya, Bursa eski Milletvekili Muhammet Müfit Aydın ile birlikte hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden Vekil Cevheri, yaklaşık 1 boyunda orada kalacak. Kurban Bayramını da orada geçirecek olan Vekil Cevheri, milyonlarca müslüman ile birlikte bayramın ilk günü Mekke şehrinde Arafat Dağı'na çıktıktan sonra hacı olmuş olacak. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, şunları söyledi; "Yaradan'a sonsuz şükürler olsun,hac farizası için güzel dostlarla kutsal topraklardayız."

Göbeklitepe'de halay çektiler... Göbeklitepe'de halay çektiler...

URFASTAR