Title of a News Article

Ege Denizi'nden İzmir'e Urfa rüzgarı esiyor...

Ege Denizi'nden İzmir'e Urfa rüzgarı esiyor...
banner206

16.sı düzenlenen Uluslararası Travel Türkiye Turizm Fuarı İzmir Fuar merkezinde gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin dört bir yanından şehirleri ve kültürel değerlerini ağırlayan Uluslararası Turizm Fuarı’nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kurmuş olduğu stant, müziği ve Şanlıurfa’nın damak çatlatan lezzetleri fuarda Şanlıurfa rüzgârı estirdi. Fuarda Şanlıurfa'nın tarihini ve kültürünü tanıtmada çaba sarf eden firmaların başında gelen Raya Turizm de yerini aldı.

2023 yılı İslam Ülkeleri Turizm Başkenti seçilen Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi kentin her alanda tanıtılması noktasında çeşitli kültürel faaliyetler, tanıtım günleri ve turizm fuarlarıyla Şanlıurfa’nın kadim kültürünü, gastronomisini, müziğini ve eşsiz güzelliklerini İzmir’de tanıtıyor.

Resim önizlemesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Şanlıurfa’da turizm sektöründeki firmaların da katılımıyla turizm ve tanıtım çatısı altında buluşuldu. Fuar alanını dolduran binlerce ziyaretçi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret ederek yöreye özgü lezzetlerin tadına baktı. Ziyaretçilere Şanlıurfa’nın tescilli lezzeti çiğköfte de ikram edildi.

Resim önizlemesi

Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen fuar hakkında bilgi veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ Şanlıurfa’yı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül öncülüğünde turizm alanında çıtasını her daim yükselterek bu tür tanıtım faaliyetlerinin içerisinde olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Resim önizlemesi

16.sı düzenlenen Uluslararası Travel Türkiye Turizm Fuarı’nın ilk günü ziyaretçilerin yoğun ilgisini görürken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi standını gezen ziyaretçiler standın özenle hazırlandığını Şanlıurfa’nın kadim bir şehir olduğunu ve ilk fırsatta Şanlıurfa’yı görmeye geleceklerini söylediler.

Şehirlerin turizm potansiyellerini, kültürel değerlerini, gastronomi ve müziklerini tanıtma imkânı buldukları Uluslararası İzmir Travel Türkiye Turizm Fuarı 10 Aralık Cumartesi günü sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195