Title of a News Article

Gala Gecesi...

Gala Gecesi...
banner206

İnsan Olmak, Mutluluğu Silahsız Paylaşmaktır adlı projenin gala ve tanıtım  gecesi gerçekleştirildi. 

Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen  “İnsan olmak, Mutluluğu Silahsız Paylaşmaktır” adlı projenin tanıtım ve tanıtım maksatlı kısa filmin gala gecesi gerçekleşti. 
 

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi ve Şanlıurfa İl Emniyet müdürlüğünün ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen geceye Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Şanlıurfa İl jandarma Mücahit Avkıran, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Birecik Belediye Başkan Yardımcı Reşat Uzun, davetliler ve vatandaşlar katılım sağladı. 

Program, projenin senaristi Ali Murat Çolak’ın yorgun mermi tanıtımı ile başlarken akabinde Sırt çantası adlı kısa filmin tanıtıldı. Akabinde yorgun mermiden hayatını kaybeden aile yakınlarının röportajları dinletildi. Program Burak Kumoglunun “Yavrum adlı” türkü ile devam etti.  Şanlıurfa Valisi Hasan şıldak’ın konuşması ve plaket taktimi ile gala gecesi sonlandı. 


Polis Memuru Burak Kumoğlu  Seslendirdiği türkü ile herkesi ağlattı! 

Yorgun mermi sonucu yaşamını yitiren Muhammed Emirin annesi tarafından talep edilen şarkıyı Polis memuru Burak Kumoğlu seslendirdi. Katılımcılar yanık sesli Kumoğlunun yorumladığı türkü karşısında göz yaşlarına hakim olmadı.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 00:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195