Title of a News Article

Gurbette bir Urfalının olması hayata renk katar...

Gurbette bir Urfalının olması hayata renk katar...
banner206

Sağlık alanında hizmet veren tecrübeli Radyoloji Uzmanı Şanlıurfalı Prof. Dr. Mustafa Özateş, HSM Radyoloji kliniğindeki çalışma arkadaşlarına Urfa Sıra Gecesi düzenleyerek unutulmaz birgün yaşattı.

İstanbul Ataköy’de ileri teknoloji cihazların ve yüksek bilimsel düzeyin olduğu harika bir görüntüleme merkezi açıldı. Burada hizmet veren sağlık çalışanlarına yönelik Urfa Sıra gecesi etkinliği düzenlendi.

Şanlıurfalı Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Özateş'in ev sahipliğinde gerçekleşen Urfa Sıra gecesinde doyasına eğlenen Hsm Radyoloji çalışanları türkülere eşlik edip davul zurna ile birlikte halay çektiler. Gecenin sonuna doğru ise Çiğ Köfte yendi.

özveriyle çalışan HSM Radyoloji çalışanlarına yönelik böylesi etkinliklerin sık sık yapılacağının müjdesini veren Urfalı Prof. Dr. Mustafa Özateş, ekibimiz herşeyin en iyisini hak ediyor dedi.

HSM RADYOLOJİ DE NELER YAPILIYOR?

HSM Radyoloji İleri Görüntüleme ve Tanı Merkezi, İstanbul Ataköy'de hizmet veriyor. Pandemi kurallarının hassasiyetle uyulduğu bu merkez tek taklı bin metre kare alana sahip ve yine bu merkezde ileri görüntüleme sayesinde; Kalp check up’ı, Kanser taraması, Kadın sağlığı (meme, rahim ve yumurtalık) incelemeleri, Erkek sağlığı (prostat MR, penil dopler ve skrotal ultason) gibi birçok incelemeler yapılıyor. En önemli noktalardan birisi de hastaların cihazlara girdikten sonraki durumları. Cihaz içerisinde korku ve tedirginliği sona erdiren hususlar var. Hasta, cihaz içerisinde tv veya internet kanalları üzerinden vakit geçirebiliyor. Hasta yakınları ise, bekleyişlerini bekleme salonunda ikramlarla sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2022, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195