Title of a News Article

Hazırlıklar tamam açılış saati bekleniyor

Hazırlıklar tamam açılış saati bekleniyor
banner206

Tarihi ve kültürel zenginliği ile dünyada adından çokça bahsettiren Kadim Şehir Şanlıurfa, İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 4 gün boyunca tanıtılacak.

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Şanlıurfa Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri'nde hazırlıklar tamam ve açılış saati bekleniyor.

9-12 Haziran tarihleri arasında Yenikapı etkinlik alanında tanıtılacak olan Şanlıurfa Tanıtım Günleri bugün saat 16:00'da kapılarını açıyor.

Haliliye Belediyesi, Viranşehir Belediyesi, Halfeti Belediyesi, Eyyübiye Belediyesi, Karaköprü Belediyesi Harran Belediyesi ve Siverek Belediyesi Şanlıurfa Tanıtım Günleri'nde stand açan ilçe belediyeleri oldu.

TATLISES VE BİRÇOK ÜNLÜ İSİM ORADA OLACAK

Şanlıurfa Tanıtım Günleri etkinliğinin ilk günü olan bugün de, Şanlıurfalıların gururu olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Münevver Özdemir, Halil Altıngöz orada olacak. 10 Haziran yani etkinliğin ikinci gününde ise Zekeriya Ünlü,11 Haziran 3. günde Şahap Akagün ve 12 Haziran etkinliğin son günü ise Mahmut Tuncer olacak. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2022, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195