Title of a News Article

İstanbul'da ki Urfalılar bayramlaştı...

İstanbul'da ki Urfalılar bayramlaştı...
banner206

İstanbul'da ki Urfalılar bayramlaştı. 

İstanbul Şanlıurfalılar derneğinde geleneksel bayramlaşma programı yapıldı. URSİAD ev sahipliğinde ki bayramlaşmaya Ak parti Şanlıurfa Milletvekili  MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, URSİAD Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan , İş adamları Ethem Yasak, Mahmut Çap, Kenan Altun, Nabi Kırmızı, Ahmet Bingöl gibi çok sayıda bürokrat ve Urfalı esnaf katıldı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız,  istanbulda bulunan Şanlıurfalı kardeşlerimle bayramlaşmak ve bir arada olmaktan dolayı memnun oldum.

İstanbul Şanlıurfalılar dernek Başkanı Müslüm Kayacan, bayramlaşma nedeniyle bir açıklama yaparak şunları ifade etti "Ramazan da kazandığımız tüm güzel davranışlarımızı hayatımızdan hiç çıkarmadan, kalpler kazanarak dostluklarımızı ve dostlarımızı artırarak güzel bir hayat sürmeliyiz.Dostluğu, sevgiyi ve geleceği.. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2019, 01:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195