Title of a News Article

Öncel memleketine katkı sunmaya devam ediyor

Öncel memleketine katkı sunmaya devam ediyor
banner206

Uzun yıllardır Romanya'da yaşamını sürdüren hayırlısever Şanlıurfalı iş adamı Hacı Mehmet Emin Öncel, memleketinde babası ve ağabeyleri adına sözünü verdiği projeleri bir bir yerine getiriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediyesinin çabalarıyla İl Sağlık Müdürlüğüne tahsisi yapılan arsa, Hayırsever iş adamı Hacı Mehmet Emin Öncel'in finansal kaynağı olduğu ve ağabeyi Mahmut Öncel'in adının konulacağı sağlık ocağının ilk temeli atıldı. Karaköprü ilçesi Diş Hastanesi arkasında temeli atılan sağlık ocağı projesinin temel atma törenine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Öncel ailesi mensupları, Abdulkadir Karakuş ve çok sayıda davetli katıldı. 

Dua ve kurban adağıyla birlikte temeli atılan sağlık ocağı projesine böylelikle başlanılmış oldu. Aile sağlığı merkezi bittiği vakit 9 birim ve 112 komuta merkezi ile hizmet verecek. 

Romanya'da yaşayan Urfalı iş adamı Mehmet Emin Öncel, bir süre önce ağabeyi Hacı İbrahim Öncel adına yine Akpiyar Mahallesinde bir cami yapılması kararı almış ve temeli atılmıştı. Buradaki çalışmaların devam ettiği öğrenilirken, İş adamı Öncel, son olarak Doğukent mahallesinde babası Hacı Hakkı Öncel adına bir cami yaptıracak.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195