Title of a News Article

Önkol'dan Berat Kandili mesajı...

Önkol'dan Berat Kandili mesajı...
banner206

Şanlıurfalı İş adamı Arif Önkol, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak İslam Alemi'nin kandilini kutladı.

Ramazan Ayı'nın müjdecisi olan Berat Kandili bu akşam kutlanıyor. 

Mübarek Ramazan Bayramı öncesi bir ay tutulan oruçların habercisi olan Berat Kandili, bu yıl ne yazık ki buruk geçecek. 6 Şubat günü meydana gelen depremler tüm Türkiye'de büyük yas yaşattı.

Şanlıurfalı genç iş adamı Fiat Önkol Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında şunları söyledi;

"İslam Aleminin 2 bayramından birisi olan Ramazan Bayramı öncesi tutulan oruçlarımızın müjdecisi Berat Kandilini bugün idrak ediyoruz. Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre buruk geçiyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından 11 ilde oluşan büyük enkazlarda ne yazık ki binlerce insan hayatını kaybetti. Allah'a yönelmemizin, onun kapısında durmamızın, sadece ona secde edip dua etmemizin fazlasıyla yaşayacağımız günlerdeyiz. Rabbim, bugünlerin hürmetine bizlere şefaat ve rahmet etsin inşallah. Umut ediyoruz ki, bir daha böyle afetlerle karşı karşıya kalmayalım. Yaşadığımız depremlerden dolayı yakınlarımız dostlarımız hayatını kaybetti. Onlarla birlikte tüm ölenlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu duygu düşüncelerle Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutluyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195