Title of a News Article

ÖZTOPRAK “ KAMUYA YARARLI ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

ÖZTOPRAK “ KAMUYA YARARLI ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”
banner206


Balıklıgöl Devlet Hastanesinin denetimli serbestli altında ki yükümlülerce boynamasına vesile olan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Öztoprak'a teşekkür ziyareti yapıldı. 
​Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Eyüp Şelli, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’ı ziyaret ederek, denetimli serbestlik yükümlülerince hastanelerinin boya işlemlerinin yerine getirilmesinde gösterdikleri destekten ötürü teşekkür plaketi takdim etti.
Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nin denetimli serbestlik altındaki yükümlülerce boyanmasın önemli bir poje olduğunu belirten Şelli, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri ve emeği geçenlere teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Öztoprak; “Bu tür projelerle denetimli serbestlik yükümlülüğü bulunan hükümlülerin  cezalarının infazını gerçekleştirmakle birlikte  kamuya yararlı bir işte çalışarak meslek edinmelerini sağlamaktayız. Bu şekilde hükümlülerin kendilerini yeni bir hayata hazırlamalarınada ayrıca fırsat tanımış oluyoruz .Bu tarz projelerimize devam edeceğiz” dedi.
Ziyarette Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Güçtekin ile Müdür Yardımcısı Mustafa Heşe ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Adil Çelik hazır  bulundu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195